mamaplus

Fiica Anastasiei Lazariuc și-a luat copiii și a plecat de la soț. Iată când s-a întâmplat asta

-
//
15.10.2019

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat după 10 ani de mariaj. Deși cei doi au decis să meargă pe drumuri separate încă în 2017, anunțul oficial a fost făcut abia zilele trecute. Ileana a fost mai discretă și nu a dat prea multe detalii, însă fostul său soț a rupt tăcerea și a făcut câteva declarații pe o rețea de socializare.

“Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!“, a scris Țiriac junior pe contul său de Instagram.

Din aceasta fumoasă căsnicie a rezultat doi copii: Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009. Cei doi copii au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar sunt și foarte talentați. Cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, e clar, i se trage de la celebrul său bunic, Ion Țiriac, în timp ce Nicholas este atras de pian.

În presă au apărut zvonuri că fiul lui Țiriac ar fi înlocuit-o deja pe Ileana, iar acum s-ar iubi cu jucătoarea de tenis Sorana Cârstea.

Sursa