Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori. Ce surpriză deosebită i-au organizat părinții

Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori. Ce surpriză deosebită i-au organizat părinții

-
//
03.10.2017

Ieri, Maria-Andreea a fost omagiată. Fiica lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori. Părinții nu i-au organizat plimbări cu limuzina, o vacanță scumpă sau un cadou valoros, deoarece o învață să se bucure de lucruri mărunte și își doresc să devină, mai întâi de toate, un om cu literă mare. Pentru că micuța adoră teatrul, interpretul i-a organizat un spectacol la grădiniță, în care actorii au jucat rolurile persoanelor dragi din viața fetiței.

Fetița lui Adrian Ursu a împlinit 4 anișori. Ce surpriză deosebită i-au organizat părinții

“Iată cadoul pentru Maria-Andreea!

Fata noastră a făcut azi 4 ani!

Eu și Irina, ne dorim pentru ea o copilărie fericită și liniștită, doar din acest motiv ea nu apare în poze și video în postările noastre! Merge la o grădiniță obișnuită (în Ialoveni) care ne place și se bucură de copilărie alături de alți 33 de copii/prieteni din grupa ei. Astăzi, aș fi putut să-i aduc animatori talentați, am fi putut merge la DisneyLand... dar ei îi place teatrul, îi plac la nebunie spectacolele! Când vin actorii, pentru ea e sărbătoare și merge cu și mai mare drag la grădiniță!

De ziua ei, am creat un spectacol cu personaje din viața reală: buneii Ghenadie și Zinaida, la care se joacă cu sora Irinei, Alina, cu pisica Viorica și iepurași adevărați, buneii Constantin și Marina, care îi fac măliguță și căsuță... Educatoarea, doamna Alina și dădaca Nastea, la fel au avut un moment special în spectacolul nostru! Vecini, prieteni, cățeluș, urs din poveste... am încercat să nu uit de nimeni!

Mare surpriză, a fost Bety, prietena ei, alături de care am cântat "De ziua ta"! 

Azi am lăcrimat de bucurie, văzând cum îi sclipesc ochii și cât de fericită zâmbește! O iubim mult și îi dorim tot binele din lume!

video

La mulți ani, Maria-Andreea”, a scris fericitul tătic pe pagina sa de facebook.

Mamaplus.MD îi urează Mariei-Andreea o copilărie fericită!