mamaplus

Femeia din Râbnița care și-a aruncat bebelușul în veceu, acuzată de omor și evadare din locurile de detenție

-
//
20.09.2019

Dosarul femeii care și-ar fi aruncat copilul nou-născut în veceul din curtea casei a fost transmis magistraților de la Râbnița. Procurorii acuză femeia de omor și de evadare din locurile de detenție.

mamaplus

Tragedia s-a produs la începutul lunii februarie curent, în orașul Râbnița. Suspecta, de 25 de ani, care avea deja doi copii, ar fi ascuns faptul că este însărcinată pentru a treia oară. Când au început contracțiile de naștere, aceasta s-a încuiat în veceu, unde a născut un băiețel, apoi l-a aruncat în veceu imediat după ce l-a adus pe lume.

Vecinii ar fi observat că ea nu mai are burtă, însă nu dădăcește niciun copil. Alarmați, aceștia au anunțat poliția și au povestit că femeia și soțul ei fac abuz de alcool. Peste o lună, cadavrul nou-născutului a fost găsit. Atunci, tânăra a fost arestată, însă, la scurt timp a fugit din locurile de detenție.

Acum, ea se află din nou după gratii, iar cei doi copii pe care-i avea acasă au fost cazați într-un centru de plasament. Procurorii din stânga Nistrului urmează să ia o hotărâre în acest sens.

Sursa: echipa.md