mamaplus

Feli a publicat în premieră o poză cu fetița ei

-
//
23.08.2019

Interpreta din România Feli Donose a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie, anul trecut, când a adus-o pe lume pe Luna Nora. De atunci, artista radiază de fericire. Deși este discretă când vine vorba despre viața ei personală, ea a publicat prima imagine în care apare alături de iubitul ei, Cătălin, și fetița lor.

mamaplus

Feli trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin despre care spune că este prietenul ei cel mai bun: „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”.

Frumoasa artistă a mărturisit că tatăl fetiței sale, era stabilit de trei ani în Germania. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, în septembrie, în 2017, unde acesta era invitat, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Feli recunoaște că este foarte fericită, iar Cătălin, care este din Constanța, a decis să se întoarcă în România, ca să fie alături de artistă și de fetița lor.

mamaplus

Mai mult, Feli a mărturisit că deși toată lumea o întreabă pe ea și pe Cătălin când se vor căsători, ei deocamdată nu se grăbesc cu nunta.

Sursa