mamaplus

Fără complexe! La 49 de ani, Loredana Groza, arată ca o puștoaică de 20

-
//
02.10.2019

Este bine știut faptul că artista din România nu scapă nicio ocazie să își afișeze silueta ideală. De această dată, Loredana nu a pozat nud pentru vreo revistă, ci i-a făcut fericiți pe urmăritorii săi de pe Instagram, cărora le-a oferit o porție de frumusețe ”semi-nud”.

mamaplus

Chiar dacă presa din România a taxat-o pe alocuri pentru noua sa ”apariție”, Loredana spune că nu va înceta să facă asta, pentru că în așa mod simte că le motivează și pe alte femei să ducă un mod de viață sănătos și să obțină rezultate frumoase.

Deși pare incredibil la prima vedere, Loredana a spus de nenumărate ori că nu merge la sală și nici nu ține nici cure drastice, însă duce o viață activă și își lucrează corpul acasă, în fiecare zi, timp de zece minute.

„Să spun sincer, nu ţin dietă. Nu mai ţin diete şi cred că asta este unul dintre secrete. Tot timpul trebuie să te gândeşti la ceva, să-ţi ţii mintea prinsă în lucruri frumoase, să încerci să îţi respecţi şi corpul, dar şi mintea şi să găseşti întotdeauna tot ceea ce trebuie ca să le hrăneşti aşa cum e normal şi că să dea randament”, explica Loredana Groza.

Sursa: mamaplus.md