mamaplus

Susţine cauza Hospices of Hope Moldova. Aleargă la Chişinău International Marathon 2019

0
//
11.09.2019

Aleargă una dintre distanțele propuse la Chisinau International Marathon 2019, organizat pe 29 septembrie, și colectează câte 100 lei per km alergat. Astfel, vei asigura ca pacienții din cinci regiuni din Republica Moldova să fie vizitați la domiciliu de către medici, asistenți medicali, sociali și psihologi și să primească îngrijirea de care au nevoie, absolut GRATUIT.

mamaplus

Dacă dorești și tu să susții această cauză frumoasă, o poți face alăturându-te campaniei #HopeInMotion.  

Menționăm că sâmbătă, 7 septembrie, peste 50 de persoane s-au adunat la prima Cursă de Seară de Caritate Hospices of Hope Moldova, pregătindu-se pentru Chișinău International Marathon 2019, dar și susținând bolnavii incurabili din regiunile Republicii Moldova.

Participanții au alergat distanțe diferite, începând cu 2,5 km, și ajungând chiar la 10 km, însă scopul lor principal a fost să îşi arate sprijinul față de organizatorii evenimentului – Hospices of Hope Moldova, făcând o donație pentru participare. În total, în urma evenimentului au fost colectați peste 7 mii de lei, fonduri care vor acoperi costul pentru 15 vizite la persoanele care se confruntă cu o boală incurabilă.


Alătură-te campaniei #HopeInMotion și completează formularul de participare AICI.

Pentru mai multe informații, poți contacta organizatorii.

Telefon: 060394306
Email: cristina@hospicesofhope.md