Primăvara a sosit cu mult soare, lumină în suflet și dispoziție bună pentru toată lumea. Fiecare început al acestui anotimp aduce fericire, iar cei mai entuziasmați sunt copiii, care își doresc să se implice în cât mai multe activități distractive. În acest sens, magazinul de jucării LULU pregătește noi surprize pentru toți.

LULU te invită, pe 30 martie curent, ora 12:00, la un show dedicat primăverii, la care vor participa animatori veseli și iscusiți. Evenimentul garantează dispoziție bună și distracție maximă pentru toți picii.

LULU are grijă mare și de părinți, de aceea în perioada 19 - 28 martie 2019, organizează un concurs inedit pentru mămici și tătici, intitulat „Cel mai original selfie”.

Care sunt cerințele?

  • Faceți un selfie pe fonul Castelului din vitrina magazinului LULU!
     
  • Atașați fotografia la anunțul concursului de pe pagina de Facebook!


În urma unei selecții va fi desemnat un câștigător pentru cel mai original selfie, care va fi premiat cu un cadou de la Baby Born.

În cadrul festivității de pe 30 martie va fi înmânat cadoul pentru câștigătorul concursului sus-menționat, iar toți vizitatorii vor beneficia de reduceri și surprize plăcute pe parcursul zilei.

Pe lângă zonele Lego, Hot Wheels și Barbie, de această dată magazinul LULU te surprinde cu un spațiu nou pentru copii - Baby Born, unde micuții se pot distra de minune împreună cu eroii preferați.

Pe 30 martie, vizitează magazinul de jucării LULU și trăiește clipe de neuitat! Oferă-i copilului tău o bucurie și lasă-l să se distreze din plin alături de cele mai îndrăgite personaje, pe care le poate întâlni doar la Castelul LULU!

Nu uita! În fiecare sâmbătă, LULU își deschide larg ușile și te îndeamnă să participi la atelierele creative, oferite gratuit. În cadrul cursurilor, copiii au oportunitatea de a-și descoperi talentele și de a învăța lucruri nemaipomenit de interesante din diferite domenii.

De asemenea, în gama produselor LULU găsiți cele mai populare jucării, care pot contribui nemijlocit la dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului tău!

Adresa magazinului: Chișinău, str. Alecu Russo, 1, CC „Soiuz”, et. 1.