Cel de-al treilea bal de caritate vă va deschide ușile către o lume fascinantă și plină de romantism a epocii lui Pușkin. Noi vă propunem să vă cufundați în atmosfera începutului sec.al XIX-lea, sub acompanierea orchestrei simfonice, schițe de teatru și romanțe, bazate pe arta marelui poet, iar cunoștințele despre viața genialului Pușkin le veți verifica în jocul intelectual ”Logica”. Pe oaspeți îi așteaptă multe lucruri interesante. Tradițional, sfârșitul balului va fi marcat de o licitație.

mamaplus.md

Al treilea bal de caritate va fi petrecut sub patronajul Ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov, cât și Fondului Internațional ”Pușkin A.S.”, cu participarea directă a descendenților poetului – Aleksandr Pușkin și Maria-Madlen Pușkin-Durnov. De asemenea, sprijin în pregătirea balului avem din partea Centrului Rus de știință și cultură în Republica Moldova.

Ca de obicei, banii adunați la bal vor fi folosiți în favoarea copiilor grav bolnavi. În acest an, către AO ”Salvați viața” s-a adresat administrația spitalului CMC cu rugămintea de a ajuta copiii cu diabet zaharat. Anual, la acest spital sunt investigați si primesc tratament aproximativ 500 de copii cu această diagnoză. Personalul medical calificat al spitalului face tot posibilul ca copiii să primească cel mai bun ajutor medical. Dar există tehnologii contemporane care permit să micșoreze sau să înlăture riscul complicațiilor cronice și decesurilor. Pentru atingerea acestor rezultate este necesar de a fi procurate 2 sisteme iPro2 (ele vor supraveghea constant nivelul glucozei), cît și sensori speciali pentru folosirea individuală pentru fiecare pacient.

Vă așteptăm pe 16 decembrie la Radisson Blu Leogrand Convention Centre, începând cu ora 17:00.

Dress-code: black tie, atributele recomandate specifice sec. XIX – mănuși, evantaie, jobenuri.

Contribuția pentru participare la bal – 100 euro.

Contribuția caritabilă se poate efectua prin intermediul următoarelor modalități:

— donația se poate face prin intermediul cardului dvs bancar VISA sau MasterCard de pe site-ul organizației (www.savelife.md) cu indicarea proiectului Pushkin`s Winter Charity Ball
— facând donația în numerar
— făcând o donație cu indicarea destinației plății Pushkin`s Winter Charity Ball în orice filială a următoarelor bănci:
– Victoriabank SA
– Moldindconbank SA
– IS Posta Moldovei
– Mobiasbanca SA
– Moldova-Agroindbank SA
— folosind serviciul Iticket.

Pentru rezervări și/sau informații adiționale, sunați la numărul de telefon 079 00 38 38.