Pediatrul și neonatologul Mihai Stratulat, invitat special la seminarul organizat de   Clubul mămicilor active, "Mamaplus.MD"

Pediatrul și neonatologul Mihai Stratulat, invitat special la seminarul organizat de Clubul mămicilor active, "Mamaplus.MD"

-
//
05.06.2015

Pe data de 31 mai, în cadrul expoziției KID'S EXPO, Clubul mămicilor active "Mamaplus.MD" a organizat un seminar pentru toți cei care au dorit să primească sfaturi utile, de la unul din cei mai buni pediatri și neonatologi din Moldova, Mihai Stratulat. 

Seminarul a decurs într-o atmosferă neformală, sub formă de dialog, astfel încât fiecare mămică prezentă la eveniment să poată întreba despre tot ce o interesează. Timp de două ore mămicile au primit răspuns la întrebări precum: alăptarea, alimentație, igiena, vaccinare, infecții, boli și alte aspect importante legate de dezvoltarea și creșterea unui copil.  

Dl. Mihai Stratulat a răspuns detaliat și cu răbdare la fiecare întrebare, iar la sfârșit ne-a promis că va mai participa și la alte seminare organizate de Clubul "Mamaplus.MD". Așa că dacă nu ați reușit să ajungeți la acest seminar, vă așteptăm data viitoare!