mamaplus

Iuliana Beregoi vine la Chișinău cu un concert grandios și o ecranizare a filmului Lara

-
//
19.02.2019

Iuliana Beregoi, poate cea mai urmărită adolescentă din Moldova, a jucat în 2017 în serialul de acțiune LARA, format din 10 episoade, fiecare înregistrând peste 1 milion de vizualizări și în total peste 15 milioane de vizualizări.

 

mamaplus

După acest succes, s-a mai făcut un film, de această dată de lung metraj, care se bucură din nou de succes. Cei care vor să vadă filmul vor avea ocazia să îl urmărească în cinematografele din Chișinău.

Subiectul filmului este soarta unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor. Serialul a atras atenția, inclusiv a maturilor, datorită modului realist de a prezenta situațiile care compun acțiunea. Alături de Iuliana au apărut și alte nume importante ale muzicii de peste Prut. Pe data de 21 februarie va avea loc lansarea filmului la Chișinău.

Iuliana mai are o surpriză pentru fanii săi. Aceasta va avea și primul ei concert grandios la Palatul Național „Nicolae Sulac” pe 31 martie. Mai multe detalii află din interviul oferit pentru Prima Oră.