mamaplus

GLOBAL STORE anunță deschiderea celui de-al doilea magazin în Chișinău

-
//
17.09.2019

Toți, de la mic – la mare, pe data de 21 septembrie, sunt invitați la Marea Deschidere a magazinului, ca să descopere peste 20 000 de produse din următoarele categorii: textile, veselă, decor, jucării, electrocasnice, menaj, birotică și altele, la prețuri accesibile, direct de la importator!

mamaplus

Magazinul va avea 2 etaje, cu o suprafață totală de 2400 metri pătrați, parcare amenajată și supravegheată, dotată cu o rampă specială pentru persoane cu dizabilități, teren de joacă pentru copii și o cafenea unde vizitatorii vor putea savura o cafea caldă cu un croissant delicios.

Conform tradiţiei, primii cumpărători se vor bucura de o serie de avantaje: de la programul de divertisment până la cadouri de valoare. 

Primii 200 de cumpărători care vor achiziționa oricare produse în valoare de peste 500 MDL vor primi în dar prosoape cu loggo-ul Global Store, totodată se vor oferi carduri de reducere la solicitarea clientului, numai cu ocazia deschiderii Global Store de pe str. Miorița, 1.

Primele 3 zile consecutiv toti clienții care achiziționează produse în valoare de minim 400 lei vor primi cu bonul de casă și un voucher în valoare de 100 lei valabil timp de 14 zile.

Surprizele nu se opresc aici: cei care vor efectua cumpărături în perioada 21 septembrie – 21 noiembrie, de cel puţin 1000 lei, vor deveni instant participanți la tombola premiilor de valoare: TV, cafetieră, aspirator, set lenjerie de pat și MARELE PREMIU – Voucher de 10.000 lei pentru un CityBreak! Extragerea va avea loc pe data de 21 noiembrie, în incinta magazinului Global Store de pe str. Miorița, 1.

mamaplus

Avem și o supriză pentru utilizatorii Instagram: Primii 7 cumpărători care vor pune poze cu un produs achiziționat de la Global Store vor primi în dar un Smartwatch! 

Şi asta nu e tot: Pe lângă un mic dejun super delicios, vizitatori vor fi așteptați cu muzică și voie bună, animatori, selfiebox, zone interactive pentru fotografiat, ateliere de creație pentru copii și înghețată gratis!

Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie, începând cu ora 11.00, pe str. Miorița 1!

Mai multe detalii pe:

SITE

Facebook

Instagram