mamaplus

Farmacia Familiei te invită la standul “Sănătate și frumusețe” din cadrul Expo Beauty 2019

0
//
15.02.2019

Pornind de la ideea că frumusețea merge mână în mână cu o viață sănătoasă, de pe 28 februarie până pe 3 martie, Farmacia Familiei va veni cu ultimele realizări în domeniul sănătății și frumuseții.

Farmacia Familiei te invită la standul “Sănătate și frumusețe” din cadrul Expo Beauty 2019

Farmacia Familiei te invită la standul “Sănătate și frumusețe” din cadrul Expo Beauty 2019 (28.02 – 03.03.2019). Pornind de la ideea că frumusețea merge mână în mână cu o viață sănătoasă, vom fi prezenți cu ultimile realizări în domeniul sănătății și frumuseții și le-am ales pe cele mai benefice pentru tine. Farmacia Familiei va aduce toate inovațiile celor mai notorii branduri internaționale în dermatocosmetică: VICHY, AVENE, LA ROCHE-POSAY, PHARMACERIS, CLINIC WAY, BIODERMA, CHICCO, DUCRAY, IVATHERM, KLORANE, EQUILIBRA și alte. Te așteptăm cu surprize, cadouri, REDUCERI IMBATABILE LA PESTE 5000 DE PRODUSE și demonstrații care vor avea loc în cadrul evenimentului.

Опубликовано Farmacia Familiei Пятница, 15 февраля 2019 г.

La standul “Sănătate și frumusețe” din cadrul Expo Beauty 2019, Farmacia Familiei va aduce toate inovațiile celor mai notorii branduri internaționale în dermatocosmetică: VICHY, AVENE, LA ROCHE-POSAY, PHARMACERIS, CLINIC WAY, BIODERMA, CHICCO, DUCRAY, IVATHERM, KLORANE, EQUILIBRA și altele.

Te așteaptă multe surprize, cadouri, REDUCERI IMBATABILE LA PESTE 5000 DE PRODUSE și demonstrații care vor avea loc în cadrul evenimentului.