Articole vestimentare din cele mai noi colecții ale designerilor moldoveni, accesorii și încălțăminte pentru toate vârstele, împregnate cu emoții și dedicație, au fost expuse într-un show de excepție  DIN INIMĂ Spring Fashion Weekend 2015. 

Weekend-ul trecut  Sala cu Orgă a devenit neîncăpătoare transformându-se într-un  fashion-centru al capitalei. Pe podium au defilat cu eleganță și rafinament oameni de afaceri, persoane publice și vedete, exprimând valoarea și aprecierea brandurilor autohtone.

Pe an ce trece minunatul proiect de promovare a brandurilor autohtone DIN INIMĂ se dezvoltă și devine unul de anvergură. 

În această primăvară organizatorii - Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Antreprenoare din Moldova (‪AFAM‬) şi susţinerea USAID CEED II, sub patronajul Ministerului Culturii și cu sprijinul Primei Doamne, Margareta Timofti — au demonstrat un show de excepție, cu mult bun-gust și rafinament.

Apariția brandurilor noi  cntribuie la dezvoltarea ramurii design vestimentar, iar  Moldova Spring Fashion Walk 2015 acordă suportul necesar pentru creaturile tinerilor designeri.