mamaplus

Cum afli care activitate sportivă i se potrivește copilului? Trebuie să le încerci pe toate

-
//
06.09.2019

Academia Sportului invită copiii interesați de sport la cea de-a doua ediție a Iarmarocului secțiilor sportive, care va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, între orele 12.00-14.00, în sala Academiei Sportului, situată pe bulevardul Gagarin, 14.

mamaplus

Iarmarocul secțiilor sportive este organizat al doilea an consecutiv și de această dată prezintă cele mai preferate activități: fotbal, gimnastică, taekwondo, acrobatică, handbal, box, capoeira și dansuri.

Târgul secțiilor sportive este dedicat părinților, dar și copiilor, care vor să se dezvolte fizic, însă nu și-au format încă o părere clară față de un stil sportiv anumit.

În cadrul Iarmarocului vor fi organizate antrenamente de prezentare, unde copiii vor face cunoștință cu antrenorii, își vor testa abilitățile sportive, iar părinții vor afla detalii despre programul de antrenamente, aspecte organizaționale și, de asemenea, vor primi recomandări privind procurarea formei sportive sau a accesoriilor. 

Totodată, toți invitații vor participa la o tombolă, unde vor avea șansa să câștige certificate bănești la Academia Sportului, dar și la Fitness&Wellness Club Alexia.

Iarmarocul Secțiilor Sportive este organizat de către Academia Sportului Anatolii Pervanciuc. 

Intrarea este (și întotdeauna va fi) gratuită.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului sau apela numerele de telefon: 068 900 085; 079 414 018.