mamaplus

Caravana cu Jocuri vine la Bookfest Chișinău 2019, reprezentată de Happy Color din România

-
//
23.08.2019

Pentru că avem imaginație și inițiativă, pentru că ne place să descoperim noi teritorii, să ne lărgim spațiul de joacă, să acaparăm tărâmuri din basme şi să ne mobilizăm cu gândul și cu fapta – HappyColor călătorește cu propria Caravană cu Jocuri și vine în curând la Chișinău!

mamaplus

Caravana cu Jocuri HappyСolor revine la Chișinau în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, care va avea loc la Moldexpo, în perioada 28 august - 1 septembrie 2019.

Astfel, veți avea ocazia să vă bucurați de cinci zile de poveste, în care veţi testa o mulțime de jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Distracția va fi asigurată de către traineri experimentați în activități educative din cadrul Echipei HappyColor și ai partenerului său Librarius din Chișinău.

Activitățile sunt cu intrare liberă și se vor desfășura pe toată durata expoziției la standul HappyColor, iar la sfârşitul evenimentului, va fi organizată și o tombolă, astfel încât veți avea posibilitatea să câștigați unul din cele 20 de jocuri HappyColor. Mai multe detalii despre tombolă puteți afla AICI.