mamaplus

2020 întâmpinat cu mare fast: La ce oră începe Concertul de Revelion din Piața Marii Adunări Naționale

-
//
31.12.2019

În centrul Capitalei, programul festiv va începe, astăzi, la ora 11:00 şi va continua până după miezul nopţii. De la ora 19:00, chişinăuienii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi la tradiţionalul concert de Revelion. Surpriza serii va fi interpretul norvegian Alexander Rybak, câștigătorul concursului „Eurovision 2009".

Pe scena din PMAN vor mai urca naistul Constantin Moscovici, duetul Ana Cernicova și Amelia Uzun, formaţiile Tharmis, Briosonores, DoReDos, iar după miezul nopţii atmosfera va fi încinsă de băieţii de la Zdob şi Zdub.

De la ora 23:45, oaspeţii vor urmări, pe ecranul de pe scena din PMAN, tradiţionala felicitare a preşedintelui Igor Dodon, dar şi a altor demnitari. Iar la miezul nopţii spectatorii vor admira, timp de 10 minute, un spectacol de focuri de artificii. În acest an, pentru desfăşurarea evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă în centrul Capitalei, Primăria a alocat 3 milioane de lei, dintre acestea, două milioane sunt pentru organizarea serii de Revelion.

Un concert grandios va avea loc în noaptea dintre ani şi în oraşul Orhei. Printre artiştii care vor cânta pentru orheieni de Revelion sunt formația Akord, interpreta Lia Taburcean și vedeta din România, Alexandra Stan

Se vor distra pe cinste în noaptea dintre ani şi locuitorii oraşului Bălţi. În cadrul concertului de Revelion, în scenă vor urca interpretele Dana Markitan, Sasha Letty şi formaţia Noroc. Surpriza serii va fi trupa din Rusia Filatov & Karas.