mamaplus

”Ești prea însărcinată” – prezentatoare meteo, criticată dur de telespectatori

-
//
15.01.2020

Daniela Prepeliuc, prezentatoare meteo la un post de televiziune belgian, a stârnit controverse și chiar dispute în rândul telespectatorilor pentru modul în care își alege ținuta cu care apare pe micul ecran.

Femeia în vârstă de 35 de ani este însărcinată, iar acest lucru pare să-i deranjeze pe unii telespectatorii, care s-au declarat indignați de faptul hainele pe care le poartă în timpul emisiunii îi evidenţiază prea mult burtica de gravidă. 

”Cum poate Daniela să apară live în asemenea ţinute? Cu toţii suntem sinceri şocaţi! Mi se pare că e o formă de voyeurism, i se vede toată burta“,

”E bine să fii gravidă şi să afişezi asta pe un ecran mic, dar ce face ea e ridicol. Ar face bine să-şi aleagă hainele în spiritul bunului simţ“,

”Doamna Meteo, însărcinată până în gât, sincer, ar trebui să vă revizuiţi garderoba foarte neatrăgătoare. Sarcina este un lucru frumos, dar în acest caz este prea mult!“,

”Domnişoara are de gând să nască în direct? Ar fi grozav şi interesant“, sunt câteva dintre comentariile negative, făcute în special de femei.

Evident au fost și comentatori care i-au luat apărarea prezentatoarei, care nu a răspuns criticilor, limitându-se doar la a le mulțumi celor care o încurajau.

mamaplus

”În anul 2020, în epoca #MeToo, femeile şi, în special, corpurile lor încă sunt ţinta remarcilor sexiste. Unii telespectatori au comentat pe Facebook apariţiile jurnalistei Daniela Prepeliuc şi aşa am aflat că o femeie însărcinată nu se poate îmbrăca aşa cum doreşte“, notează TV5 Monde, care a comentat subiectul pe larg, din punct de vedere al corectitudinii politice. 

Daniela Prepeliuc a intrat în concediu de maternitate. ”Se va întoarce însă din concediu şi poate că va purta rochii chiar mai strâmte“, a remarcat malițios una dintre colegele ei.