mamaplus

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au devenit părinţi pentru a treia oară

-
//
10.02.2020

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias şi partenera sa, Anna Kournikova, au devenit părinţi pentru a treia oară, a dezvăluit într-un interviu radiofonic fratele mai mic al artistului, Julio José Iglesias.

"Sunt din nou unchi (...) Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit şi foarte mulţumit de muzica lui, desigur", a declarat cel de-al doilea fiu al lui Julio Iglesias postului chilian de radio ADN.

Când ziarista care l-a intervievat duminică l-a întrebat dacă are un nepot sau o nepoată, Julio José Iglesias, care este şi el cântăreţ, a răspuns: "Este un secret, nu pot să-ţi spun", dar a precizat că atât mama cât şi bebeluşul sunt deja la casa lor din Miami Beach, în SUA.

Niciunul dintre părinţi nu a reacţionat la cuvintele lui Julio Jose pe reţelele de socializare şi nici în comunicate oficiale. La fel ca în urmă cu doi ani, când s-au născut gemenii Nicholas şi Lucy, cuplul nu a dat nicio informaţie despre naşterea celui de-al treilea copil.

De fapt, ei ar fi reuşit să menţină în secret şi cea de-a treia sarcină, dacă paparazzi nu ar fi obţinut în urmă cu câteva săptămâni o fotografie de la mare distanţă, în care Anna Kournikova era văzută la bordul unui iaht îmbrăcată cu un hanorac foarte larg care trăda o sarcină avansată.

Iglesias şi Kournikova sunt împreună de 19 ani şi încă de la începutul relaţiei lor au fost foarte grijulii cu viaţa lor privată, astfel încât nu se ştie nici măcar dacă cei doi sunt căsătoriţi.