mamaplus

Enrique Iglesias a dezvăluit numele fiicei sale nou-născute

-
//
09.03.2020

Enrique Iglesias și Anna Kournikova și-au mărit familia în urmă cu 5 săptămâni, iar artistul a dezvăluit care este numele fetiței și trebuie să îți spunem că te va surprinde. El a acordat un interviu publicației People în care a vorbit despre turneul pe care îl va avea alături de Ricky Martin în perioada septembrie – octombrie 2020. Cu această ocazie, el a mai spus și care este numele fiicei sale care s-a născut în urmă cu 5 săptămâni.

Ei bine, pe fiica lui Enrique o cheamă Mary, sau Masha cum ar fi în rusă, fiind de la sine înțeles că numele a fost ales de iubita sa, Anna Kournikova, o fostă jucătoare profesionistă de tenis din Rusia.

Enrique Iglesias a mai vorbit și despre ceilalți copii ai săi și cum se simt acum că mai au o soră. „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproximativ o lună, vestea fiind anunțată de Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique. Artistul a publicat la momentul respectiv pe contul de Instagram o imagine emoționantă cu fiica sa, alături de descrierea: „Soarele meu.”

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil. Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți.

Cei doi nu sunt căsătoriți. „Când ești cu cineva de atâta timp precum sunt eu, este ca și cum suntem căsătoriți. Suntem împreună de 17 ani, deci care e diferența? Cred în căsătorie dar, chiar dacă suntem sau nu căsătoriți, acest lucru nu va face nicio diferență. Mi-ar plăcea ca într-o zi să mă căsătoresc.”