mamaplus

Emilian Crețu va deveni unchi? Iată anunțul făcut de sora sa Nina

-
//
23.10.2019

Admiratorii actorului sunt mereu cu ochii pe profilurile sale de pe rețelele sociale, iar de curând și sora sa, modelul Nina Crețu este în vizorul internauților. Zilele trecute, tânăra a dat o veste care a uimit foarte multă lume...

Nina a publicat o imagine în care își mângâie burtica proeminentă și zâmbește misterios. ”Look at this. (Privește n.r.) P.S. Bomba! Emilian Crețu va deveni unchi.”

Imediat, tânăra a fost asalatată de zeci de comentarii cu felicitări și... întrebări, pentru că lumea nu prea a înțeles dacă este adevărat sau e o glumă făcută cu mult talent.

Emilian nu a ezitat să facă și el mai multe glume pe seama acestui gest al surorii sale, însă până la urmă tânăra a fost nevoită să revină cu niște precizări.

„În primul rând, mulțumesc tuturor că m-ați felicitat în urma unui story postat de Emilian în care o femeie a observat burta proeminentă. În al doilea rând, vreau să vă spun că, din păcate sau din fericire, eu nu sunt însărcinată. Tare aș fi vrut. M-am străduit, dar nu sunt! Burta proeminentă era cred că o treime de tigaia de friptură și o farfurie mare de salată. Asa că …”, a explicat Nina.  

După acest mesaj, spiritele s-au mai calmat puțin, iar unele persoane o îndeamnă pe Nina să lase modelingul și să se apuce de actorie.

mamaplus