mamaplus

Emilian Crețu, despre copilăria sa: ”Era sărăcie. Prispa casei era lipită cu scoci...”

-
//
11.09.2019

Actorul nu simte niciodată dorința de a ascunde anumite momente delicate din viața sa personală și le împărtășește mereu cu urmăritorii săi pe rețelele sociale. Tocmai de aceea, a dezvăluit recent câteva detalii triste din copilăria sa.

mamaplus

Sărăcie lipita cu scoci, așa arată casa mea când eram eu mic...Când veneau sărbătorile și așteptăm rudele trebuia cumva sa ascunde neajunsurile și sa cârpim câte ceva... Veranda nu prea avea sticla, iar noi puneam pelicula in ea sa nu bată vântul. In poza foarte bine se vedem cum prispa e lipita cu scoci și vopsita, așa astupam găurile din ea. In câteva zile veți vedea casa pe care o visam din copilărie... Un mare mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visul meu...”, a scris Emilian Crețu într-o postare pe Facebook.

Acum, Emilian este foarte mândru de felul în care arată casa părintească, pentru că a renovat-o din temelie și arată exact cum și-a dorit.

Revenind la copilăria sa, Emilian a declarat într-un interviu recent că pe lângă casa care arăta ca după război, relația dintre părinții săi nu era una din cele mai bune.

”Mama mi-a fost și tată, ea trebuia să ne protejeze nu numai de pericolele sociale, dar și de propriul soț, pentru că el ne bătea crunt, până la leșin. Dar ea ne-a ocrotit și s-a pus tot timpul în fața pumnilor lui. Ea pentru mine este tot”, a menționat cu sinceritate Emilian Crețu.

Sursa: mamaplus.md