mamaplus

După cele două nașteri, Andra a luat o decizie radicală

-
//
18.04.2019

Andra, una dintre marile cântărețe din România, a recunoscut recent că s-a îngrășat câteva kilograme. A trecut prin două nașteri, iar corpul ei a suferit mai multe modificări. Acum artista e decisă să ia măsuri drastice și a făcut deja primul pas pentru a slăbi.

mamaplus

Andra este cea mai iubită cântăreață din România, are milioane de fani, dar și o familie model. Formează un cuplu cu Cătălin Măruță de ani de zile și au împreună doi copii minunați. Cariera sa decurge excelent, dar iată ce schimbări a decis să facă artista acum.

Ea a recunoscut că s-a îngrășat mai multe kilograme în ultimul timp. Se simțea bine în pielea ei, dar e momentul pentru o schimbare. După două nașteri, nu a mai putut slăbi așa ușor, iar acum merge regulat la sală.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior. De o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul”, a declarat Andra, potrivit wowbiz.ro.

Sursa