mamaplus

După ce a fost criticată dur, Lilu îndeamnă toate femeile să-și iubească corpurile

-
//
05.03.2019

Lilu mereu le-a îndemnat pe femei să se iubească, indiferent de formele pe care le au. Însă, după ce a fost criticată de un internaut, precum că ar avea picioarele urâte”, aceasta a venit cu un răspuns.

mamaplus

“Și chiar am sa le arat. Și va îndemn și pe voi sa o faceti. Slabe sau pufoase, lungi sau scurte, cu genunchi fini sau cu genunchi juliti in copilărie, bronzate sau “albe ca zăpada”. Sunt picioarele noastre diferite și unice. După ce am primit “îndemnul” sa nu imi arat picioarele ca sunt urate vin cu o declarație de iubire propriului corp. Imi iubesc picioarele ... pentru ca le am. Pot pași, pot alerga spre visele mele. Sunt slabe, da, poate... dar altele nu am. De mâncat... ehe cât mananc, pot confirma cei care au călătorit cu mine👌🏻😂 sport fac👌🏻

Corpul este casa sufletului meu și eu ador casa care mi-a fost data. Mulțumesc trupului meu pentru ca este sănătos și plin de energie. Îl recompensez cu somn bun, mâncare de calitate, pilates și cu prețuire. Ma accept și ma iubesc așa cum sunt. Nimeni nu trebuie sa ne judece... și pornește totul prin a nu-i mai judeca pe alții. Va imbratisez și va iubesc, așa cum sunteți”, a scris Lilu pe pagina sa de facebook.

Sursa: Mamaplus.MD