mamaplus

Ducii de Sussex, surprinși într-un bar împreună cu bebelușul Archie

0
//
19.09.2019

Prințul Harry și Meghan Markle sunt niște părinți foarte dedicați și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de micuțul Archie. Ducii de Sussex au ieșit la o întâlnire romantică împreună cu fiul lor.

mamaplus

Au refuzat invitația reginei la Balmoral pentru că Archie e prea mic, dar iată că cei doi părinți nu au ezitat să iasă cu fiul lor în vârstă de doar 5 luni, într-un bar, unde au mâncat și au petrecut o după-amiază plăcută împreună.

Potrivit TMZ. Com, clienții pubului The Rose & Crown, din Windsor, au rămas mască în momentul în care pe ușă au intrat Ducii de Sussex, alături de fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Amândoi erau extrem de relaxați și zâmbitori, iar Harry purta în mână scăunelul de mașină în care bebelușul dormea liniștit, acoperit cu o păturică.

Ducii au noroc de un bebeluș foarte cuminte. În cele două ore cât au stat în bar, micuțul nu a plâns deloc și a stat foarte liniștit, chiar și atunci când mama lui i-a schimbat scutecul. Câțiva martori le-au făcut lui Harry și lui Meghan câteva fotografii, pe furiș, care au ajuns, ulterior, la presă.

Cei doi au mâncat câte o friptură – specialitatea casei -, iar Harry a băut două halbe de bere, în timp ce Meghan s-a mulțumit cu apă. Cu siguranță Ducii de Sussex s-au simțit bine acolo, deoarece, după spusele celor prezenți, nu au fost tratați preferențial, iar mulți dintre clienți nici măcar nu i-au recunoscut.

Deși au mers incognito la acel bar, Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost chiar singuri. Ofițerii de pază personali și doi ofițeri de poliție i-au supravegheat discret pe tot parcursul ieșirii în oraș.

Aceasta a fost prima ieșire neoficială a micuțului Archie. Copilul a mai fost văzut în public în iulie, la un meci de polo, dar de atunci Ducii de Sussex au evitat să-l mai arate lumii.

Mai mult, ceea ce a atras atenția tuturor a fost și ținuta lui Meghan. Aceasta a fost fotografiată în pantaloni scurți pentru prima dată de când a devenit Ducesă de Sussex.

Sursa