mamaplus

Două rute de troleibuz, sistate pentru câteva zile. Altele își schimbă traseul

-
//
12.07.2019

Troleibuzele de pe ruta Nr 24, care face legătura între sectorul Ciocana al capitalei și sectorul Telecentru, nu vor mai circula timp de două zile, anunță Primăria Chișinău. Ruta va fi sistată din cauza unor lucrări de reparație desfășurate de către „Termoelectrica” care va reabilita rețelele termice.

mamaplus

Potrivit autorităților Capitalei, în perioada 13 iulie, ora 00:30 – 15 iulie 2019, ora 04:30, va fi suspendat traficul rutier pe str. V. Alecsandri, tronsonul cuprins între str. Lacului și str. Pan Halippa.

Municipalitatea precizează că numărul de troleibuze circulante pe ruta Nr. 12, care la fel circulă din sectorul Ciocana, se va stabili în dependență de fluxul de pasageri format după suspendarea rutei de troleibuz Nr. 24.

În cele două zile, va fi suspendată și activitatea troleibuzelor de pe ruta Nr 3, care circulă din sectorul Botanica spre Centru.

Totodată, traseul rutei de troleibuz Nr. 10 se va scurta până la str. Al. Mateevici, lângă Universitatea de Stat.

Traseul rutei de troleibuz Nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz Nr. 20 se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz Nr. 35 se modifică după cum urmează: de pe str. București pe str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz Nr. 36 se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Alecsandri pe str. București, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de autobuz Nr. 11 se modifică după cum urmează: de la str. Al. Mateevici pe str. Al. Puşkin, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuze Nr. 124 şi nr. 188 se modifică după cum urmează: direcţia spre sectorul Telecentru – de pe str. Al. Mateevici pe str. Mihai Eminescu, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit; retur (pentru ruta nr. 124) – de la str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuze Nr. 116, nr. 178 şi nr. 192 se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Alecsandri pe str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz Nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Lacului pe str. Vasile Alecsandri, str. A. Mateevici, str. Mihai Eminescu, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit, retur – pe traseul stabilit.

Pentru a se deplasa spre cartierul Telecentru din centrul Chișinăului (str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni), pasagerii din sectoarele Buiucani, Râșcani și Ciocana sunt îndemnați să utilizeze troleibuzele și autobuzele de rută care circulă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt până la stația „str. Ismail” cu următoarea transbordare în troleibuzele rutelor Nr. 9 și Nr. 13.

Sursa: tv8.md