Doi tineri părinţi aşteptaţi la botezul copilului lor, au fost găsiţi inconştienţi în casă

0
//
05.03.2019

Doi tineri părinţi din Vaslui aşteptaţi la botezul copilului lor, au fost găsiţi inconştienţi în casă. Naşii îi aşteptau la restaurant şi până la urmă au plecat după ei.

Anca şi Lucian, doi tineri de 34 şi 27 de ani din Bârlad, au fost la un pas de moarte, chiar în ziua petrecerii botezului copilului lor. Ei şi-au botezat joi bebeluşul, iar vineri, pe 1 martie, era programată petrecerea, la un restaurant din Bârlad.

După botezul de joi, părinţii au mers la casa pe care o au în satul Crâng, iar bebeluşul a rămas la o bunică. Vineri, naşii şi alte rude i-au aşteptat la restaurant pe părinţii micuțului, le-au trimis mai multe apeluri telefonice, şi cum nu veneau şi nici nu răspundeau la telefon, naşii au plecat la Crâng.

Intraţi în casă, au văzut cuplul pe jos, ambii fiind inconştienţi.

„Am găsit un cuplu incoerent, inconştient, ambii fiind suspecţi de intoxicare cu monoxid de carbon, dar nu e sigur. Oricum, sunt intoxicaţi cu o substanţă necunoscută. Au fost  stabilizaţi şi  transportaţi la spital, la Bârlad, pentru investigaţii.”, a precizat dr. Dan Ungureanu, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui.

Medicii au descoperit că cei doi leşinaseră din cauza unei intoxicații cu fumul de la sobă, dar încă nu sunt stabilite adevăratele circumstanțe. Cert e că au fost salvaţi în ultima clipă de la moarte.

Sursa