mamaplus

Doi copii de unu și cinci ani, grav răniți în urma unui accident la Florești

-
//
06.09.2019

Un șofer a murit, iar un bebeluș de un an, un copil de cinci ani și alți doi pasageri, au fost grav răniți. Totul s-a întâmplat aseară, 5 septembrie, între satele Ciripcău și Gvozdova din raionul Florești.

mamaplus

Potrivit ofițerului de presă de la IP Florești, Jana Molceanov, șoferul unui microbuz, în vârstă de 45 de ani, ar fi ieșit pe contrasens și a tamponat frontal o mașină, care se deplasa regulamentar, condusă de un tânăr de 27 de ani.

La fața locului a venit și o echipă de salvatori, care au descarcerat persoanele blocate printre fiarele autoturismelor.

În urma impactului, șoferul microbuzului, de 45 de ani, a decedat la fața locului. Cei doi pasageri care se aflau în microbuz, au fost preluați de ambulanță și duși la spitalul din Florești, cu mai multe răni. Tot la spital au ajuns și șoferul celeilalte mașini de 27 de ani, dar și patru pasageri din mașina lui. Este vorba despre un bebeluș de un an, care a suferit o traumă la cap, un alt minor de cinci ani, care s-a ales cu o mână ruptă, un bărbat de 29 de ani cu o traumă cranio-cerebrală și o femeie de 25 de ani, care are o rană la picior, o traumă la cap și mai multe zgârieturi. Toți cei care se aflau în mașină sunt originari din satul Mărculești, Florești.

Sursa: echipa.md