mamaplus

Din 1 septembrie, la Botanica se deschide grădinița StarKids 2 – pentru copiii de la 2 la 7 ani

0
//
06.08.2019

Compania de construcții Eldorado Terra și rețeaua de cluburi de fitness Aquaterra, lansează al doilea proiect destinat celor mai mici – grădinița Star Kids 2 în sectorul Botanica, care își va deschide ușile în data de 1 septembrie 2019. Gradinița va fi amplasată în sectorul Botanica, pe strada Nicolae Testemițanu 3/15.

mamaplus

Star Kids este o instituție cu un sistem unic de învățământ, care a reușit pe parcursul a 2 ani să se afirme în cea mai bună măsură în sectorul Ciocana. Aici copiii vor învăța limbi străine, se vor pregăti pentru școală folosind tehnologii modern și computerizate, vor fi implicați în activițăți creative și sportive. Iar, cadrul didactic garantează suport psihologic și logopedic pentru fiecare copil în parte.

Star Kids este unica grădiniță care va deține o sală de jocuri unică, formată din blocuri de sare din Himalaya. Potrivit experților, doar 40 de minute petrecute într-o astfel de cameră, va contribui semnificativ la întărirea imunității și prevenirea alergiilor la copii.

mamaplus
mamaplus

Totodată, grădinița mai are și o bibliotecă multilinguală, 7 grupe cu profil în limbile rusă și română, 7000 de jocuri și echipament modern pentru o pregătire preșcolară armoniasă.

La proiectarea grădiniței, o atenție deosebită a fost acordată sistemului de securitate - 25 de camere CCTV sunt amplasate pe teritoriul grădiniței, iar copiilor li se va oferi un „pașaport electronic”. Fiecărui copil îi va fi inițiat un dosar unic cu fotografii ale părinților sau a tutorelui, care vor deține dreptul de a lua copilul de la gradiniță.

mamaplus
mamaplus

Star Kids vă pune la dispoziție:

- programe de dezvoltare a inteligenței și abilităților creative;

- asistență logopedică și psihologică;

- activități sportive;

- cameră salină;

- studierea limbii engleze.

Servicii suplimentare:

- 5 mese pe zi;

- program de zi prelungit;

- ore individuale cu profesorii și antrenorii sportivi.

Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

Date de contact:

telefon: +373
069 55 00 45, 022 55 00 78

e-mail: info@starkids.md

site: www.starkids.md

adresa: str. Testemi
țanu 3/15 (complexul rezidențial Eldorado Terra Viaduct).

Testarea pentru înscrierea copiilor în Centrul de dezvoltare pentru copii Eldorado Star Kids va începe pe 6 august!