mamaplus

Dianna Rotaru a îmbrăcat azi rochia de mireasă și s-a cununat cu alesul inimii

-
//
23.02.2020

Interpreta Dianna Rotaru și iubitul ei Ilie Tătaru s-au cununat astăzi. Chiar dacă cei doi nu au publicat nicio imagine în ziua evenimentului, se pare că un prieten apropiat a dat secretul din casă.

mamaplus

Abia pe 24 februarie, de Dragobete, Dianna Rotaru și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, publicând o imagine de la cununia religioasă care a avut loc la Mănăstirea Horăști.

mamaplus

Despre relația cu Ilie, Dianna povestea într-un interviu că se bazează pe încredere și totul a început cu dragoste la prima vedere.

“Da, a fost dragoste la prima vedere și nu a fost nevoie de cucerire. M-am îndrăgostit din prima clipă, am simțit ceva special pentru el, o forță interioară, dar și fizică. De fapt, etapa cuceririi în relația noastră a început odată cu începutul,  și anume când el îmi oferea tot ce îmi doream. Cel mai mult la el îmi place simțul umorului, mereu mă face să râd, este foarte responsabil de starea mea. Am încredere deplină în el. Noi doi avem interese și pasiuni comune, ne place să călătorim, să mergem la filme de comedie și la teatru. Și Da, iubitul meu este bărbatul la care am visat mereu, cine nu visează la un bărbat bine făcut, înalt, tânăr și pasional? Visul meu a devenit realitate!”, spunea artista într-un interviu.

Dianna Rotaru și Ilie Tătaru sunt împreună de peste 3 ani, fiind implicați într-o afacere legată de turism.

mamaplus