mamaplus

De ce Meghan Markle este coșmarul bonelor?

-
//
21.08.2019

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani şi soţul său, prinţul Harry, au devenit părinţi cu patru luni în urmă şi încă se obişnuiesc cu noul statut. Se pare că datorită grijii şi iubirii pe care o poartă fiului lor au tendinţa să se comporte foarte restrictiv cu cei din jurul lor, stabilind un set foarte rigid de reguli pe care aceştia trebuie să îl urmeze.

mamaplus

În ciuda faptului că Archie a venit pe lume acum patru luni, el a avut deja două bone. Motivul pentru care ele nu au rămas alături de Archie a fost neprofesionalismul lor şi lipsa de experienţă în gestionarea situaţiilor delicate.

Se pare că, după îndelungi căutări, Meghan şi Harry, au găsit persoana potrivită care să aibă grijă de fiul lor. Mai mult decât atât, Meghan este foarte încântată de modul în care angajata interacţionează cu bebeluşul şi o descrie pe bonă ca fiind un dar trimis de Dumnezeu. 

"Meghan este o mamă foarte implicată, însă noua bonă este într-adevăr o binecuvântare. O femeie foarte profesionistă, cu o vastă experienţă, care s-a integrat perfect în sânul famiiei. Se descurcă cu micul Archie, iar Harry şi Meghan sunt mulţumiţi de ea", a declarat o sursă.

Melissa Toubati a lucrat timp de șase luni pentru soția prințului Harry, dar a renunțat la job pentru că nu suporta modul în care era tratată de Meghan Markle.

Ducesa îi cerea lucruri pe un ton nepotrivit și avea un comportament inadecvat. Melissa Toubati a fost foarte stresată de locul de muncă.

"Jobul ei era foarte strsant, iar în final a devenit prea mult. S-a confruntat cu multe. Meghan punea multe cerințe și multă presiune pe ea și des ajungea să plângă din cauza lui Meghan", a declarat o sursă despre motivul pentru care femeia a decis să nu mai colaboreze cu ducesa de Sussex.

Sursa