mamaplus

Cum va fi numit bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

0
//
15.04.2019

Viitorul copil al ducilor de Sussex, care s-ar putea naşte luna aceasta şi va fi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, va fi o fetiţă, iar numele cotat cu cele mai multe şanse rămâne Diana, potrivit agenţiei de pariuri William Hill din Marea Britanie, relatează apnews.com.

Speculaţiile privind sexul şi numele viitorului bebeluş au apărut încă de când reprezentanţii palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Sussex, au anunţat că Meghan este însărcinată.

Pariurile privind sexul bebeluşilor regali constituie deja o tradiţie pentru britanici.

Numărul de oameni care sunt convinşi că primul copil al ducilor de Sussex va fi o fată a crescut atât de mult, încât casa William Hill a decis să blocheze pariurile privind sexul viitorului bebeluş.

„Credem că secretul a fost descoperit. Este posibil ca cineva să fi văzut ecografia sau ca altcineva să fi auzit nişte zvonuri”, a spus purtătorul de cuvânt al casei, Rupert Adams.

Adams a recunoscut că există posibilitatea ca această creştere să nu aibă o bază reală, însă a adăugat că există probabilitatea ca informaţia să fie adevărată, dacă sunt luate în calcul tendinţele de comportament ale celor care pariază.

Numele care are cele mai multe şanse este Diana, cu o cotă de 4/1 la casa de pariuri William Hill. Alte nume favorite sunt Victoria, Alice, Grace şi Elizabeth, în timp ce numele de băieţi cu cea mai mare popularitate sunt Albert, Arthur şi James.

„Un număr ridicol dintre cei care pariază - 80% - se pronunţă în favoarea numelui Diana”, a afirmat Adams.

Acesta a spus că nu crede că ducele Harry de Sussex va alege un nume care să îi amintească direct de moartea mamei sale, dar a adăugat că există şanse să fie un nume secundar.

Sursa