Cum ţii bradul de Crăciun verde, mai mult timp?

Cum ţii bradul de Crăciun verde, mai mult timp?

-
//
18.12.2013

Cum ţii bradul de Crăciun verde, mai mult timp?

Daca totusi ati decis sa procurati un brad natural, atunci va este cunoscut deja ca dupa ce vor trece sarbatorile va trebui sa scoateti cumva bradul uscat din casa.

Asta si este partea cea mai neplacuta. Acele de brad se imprastie peste tot pana reusesti sa scoti bradul uscat din casa, iar curatenia de dupa Sarbatori este cu atat mai stresanta.

Exista totusi cateva metode simple ca bradul de Craciun sa ramana verde mult timp dupa ce l-ai adus in casa si l-ai instalat cu drepturi depline ca sa intampine noul an alaturi de tine si de cei dragi.
Iata cateva sfaturi utile pentru intretinerea bradului, fara de care nu ne putem lipsi de Craciun si Revelion:

  1. Atunci cand alegeti bradul, asigurati-va ca puteti lua unul care are trunchiul liber de crengi in partea de jos macar cativa centimetri, fara sa-i strice aspectul. Il puteti ruga pe cel ce va vinde bradul sa-l pregateasca de asa natura incat baza sa se potriveasca perfect cu forma suportului dvs, astfel incat bradutul sa poata sta drept si stabil acasa.
  2. Asigurati-va ca aduceti acasa bradul curatat de scoarta in partea inferioara, pentru ca lemnul sa fie liber si curat pe o suprafata de maxim 20 centimetri.
  3. Cand ajungeti acasa, daca nu incepeti imediat sa ornati bradul in casa, puneti-l neaparat intro galeata cu apa, astfel incat sa fie sub apa toata portiunea de jos, de pe care a fost inlaturata scoarta copacului.