mamaplus

Cum să te alegi cu un cadou cumpărând electrocasnice LG de la Enter

-
//
21.08.2019

Amenajarea bucătăriei este foarte importantă. Fie că te muți în casă nouă, fie că ți-ai construit de la zero căminul visurilor tale, ai nevoie de câteva lucruri care îți vor asigura confortul necesar.

mamaplus

Pentru început, trebuie să-ți stabilești un plan. Mai apoi, nu uita să iei în considerare următoarele elemente: mobilierul, aparatele de iluminat, tipul gresiei și cel al faianței, blatul de lucru, și cel mai important, electrocasnicele. Iar atunci când vorbim despre electrocasnice, primele care merită atenția ta sunt mașina de spălat și frigiderul. 

Mașini de spălat LG

mamaplus

Cu mașina de spălat rufe LG, spălatul va deveni o plăcere!

Dotată cu o capacitate mare de spălare, aceasta îți oferă posibilitatea de a spăla obiecte de dimensiuni mari, consumând mai puțină apă și energie (a ta inclusiv). Este silențioasă, lucru care-ți permite să speli rufe la orice oră, fără a deranja vecinii. Motorul mașinii de spălat este atașat direct pe tambur. Dacă ar fi să comparăm o mașină de spălat tradițională cu o mașină cu motor Direct Drive, zgomotul produs de o mașină de spălat standard este de 3 ori mai mare.

Frigidere LG

mamaplus

Simte prospețimea produselor și încântă-ți simțurile datorită frigiderelor LG!

Gama de frigidere LG este reprezentată de modele cu diverse funcții și dimensiuni. Acestea se vor încadra perfect în bucătăria ta și vor funcționa excelent ani buni de zile. Toate produsele tale vor fi păstrate la temperatura potrivită, iar de mirosuri în general poți uita! Frigiderele moderne LG au sisteme de purificare a aerului. Datorită compresorului linear inverter proiectat de LG vei economisi mai multă energie.

Dacă ești în cautarea acestor eletrocasnice, acum e momentul potrivit să ți le iei. La Enter și cadourile continuă!

mamaplus

La procurarea unei mașini de spălat sau frigider LG, îți alegi un cadou în valoare de 10% din suma cumpărăturii. În plus, primești și cashback pe contul tău Enter – până la 2000 de lei. Vino acum în orice magazin din rețeaua Enter și fii sigur că fără cadou nu vei pleca!

Promoția este valabilă până pe data de 30 septembrie 2019. 

Să-ți alegi electrocasnicile tale LG poți AICI

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram