mamaplus

Cum să alegi un tort pentru cei născuți în zodia Leu?

-
//
15.08.2019

Persoana care este născută sub acest semn zodiacal are o prestanță impunătoare și îi place să fie mereu în centrul atenției. Nativii din zodia Leu preferă petrecerile mondene, unde pot să-și etaleze ținutele sclipitoare, zâmbetul frumos și mersul lent de felină. Compania Colibri, specializată în produse de patiserie, îți oferă în continuare câteva recomandări prețioase ca să alegi tortul potrivit pentru un ”Leu adevărat”.

mamaplus

Caracterul – pe primul loc

Un lucru e clar – leii sunt regi adevărați. La fel de remarcabil, cum e regele animalelor, ar trebui să fie și tortul pentru un sărbătorit al lunii august. Primul indiciu ar fi să alegi niște nuanțe nobile pentru design-ul tortului: un negru pronunțat, albastru închis sau roșu catifelat. Ia în considerare și latura puternică a caracterului acestui semn zodiacal și optează pentru nuanțe de portocaliu aprins, galben solar sau auriu sclipitor.

Recomandarea Colibri:

Este important nu doar design-ul tortului, dar și aspectul mesei de sărbătoare. Astfel, vei reuși să uimești orice Leu înflăcărat și îi vei oferi emoții de neuitat.

mamaplus

Pe gustul Leilor

Suntem aproape siguri că Leii, atât de comunicabili și deschiși, îți vor da din timp niște indicii clare despre preferințele lor în ceea ce privește gustul tortului. Înarmează-te cu aceste cunoștințe importante și pune accent nu doar pe aspectul tortului, dar și pe ingrediente. Mare atenție și la faptul că acum suntem în plin sezon estival și tocmai de aceea, umplutura tortului nu ar trebui să fie prea dulce. Pentru contrast, optează pentru un topping de vișine sau alte gemuri.

Recomandarea Colibri:

Leii adoră să mănânce și chiar mănâncă mult. Dacă le place ceea ce au în farfurie, atunci vor cere chiar și un adaos, fără pic de jenă. Iată de ce, tortul pentru sărbătorit ar trebui să fie mare și frumos, mai ales dacă va avea mulți invitați. Să știi că Leii nu se mulțumesc cu ”jumătăți de măsură”, așa că nu ezita să-i faci o surpriză dulce și grandioasă.

Pentru micuțul ”Simba”, alege un tort drăguț cu personajul său preferat.

mamaplus

Leii și Leoaicele

Femeia născută în zodia Leu este o cuceritoare autentică, iar farmecul ei este unul aparte. Este entuziastă și plină de viață. Conștientă de puterea de atracție pe care o are, adoră să fie seducătoare și dramatică în același timp. Modul în care se comporta și se îmbracă poate atrage toate privirile din jur, iar atunci când își va alege partenerul de viață, va opta pentru un bărbat atent, inteligent și neapărat generos. Femeia Leu adoră restaurantele frumoase, rochiile de salon, colierele Tiffany, pantofii cu toc și șampania. Dacă ești îndrăgostit de o femeie născută în zodia Leu, ai grijă să întrunești toate cerințele și calitățile personale de mai sus. Totuși, asta nu îți dă o garanție că o vei cuceri definitiv. Te poți considera norocos dacă ți-a permis să îi oferi cadouri și ai reușit să-i atragi atenția.

mamaplus

Alături de un bărbat Leu îndrăgostit, orice femeie se va simți o leoaică adevărată. Toată lumea va fi la picioarele tale, dar fii gata să-i oferi în schimb același lucru. Atunci când este în căutarea unei partenere de viață, nativul din zodia Leu se comportă mai degrabă ca o pradă ușoară și nu ca un rege. Se lasă cucerit cu ușurință și tocmai de aceea, vei avea ”verde” spre inima lui.

Bărbatul Leu va aprecia faptul că îi pui în valoare multitudinea calităților pe care le deține, însă nu uita să-i repeți asta de fiecare dată când ai ocazia. La rândul său, nativul din zodia Leu știe bine cum să o facă fericită pe aleasa inimii lui. Flori, cadouri, restaurante - va face orice să o cucerească pe femeia de lângă el.

Fie că urmează să organizezi o petrecere privată sau o zi de naștere – tortul trebuie să fie elementul principal și să atragă privirile tuturor invitaților. Pentru nativul Leu va fi deosebit de important acest aspect, precum și imaginea tortului, care trebuie să fie una pe măsura așteptărilor sale. Echipa Colibri îți va răspunde la orice întrebări și îți va pune la dispoziție toate informațiile necesare, pentru ca într-un final, tortul de pe masa de sărbătoare a Leului să fie cu adevărat Regal.

Pentru a face comanda, nu ezita să contactezi echipa Colibri la numărul de telefon: 068 077 077

Site

Facebook

Sursa: MamaPlus