mamaplus

Cum i-a mulțumit prințul Harry soției sale, Meghan Markle, pentru că i-a dăruit un copil

-
//
11.06.2019

În fiecare an, ziua de naștere a reginei Elisabeta a II-a este sărbătorită cu mare fast în regat, de două ori, conform tradiției: o dată în ziua oficială în care suverana s-a născut, 21 aprilie, iar a doua oară prin parada denumită „Trooping the Colour”. Cea din urmă a avut loc în weekend și a fost prilejul cu care „supușii” au putut să o vadă, pentru prima oară de când a născut, pe Meghan Markle, soția prințului Harry.

mamaplus

Toată lumea a putut observa că americanca Meghan, mamă de mai bine de o lună, nu și-a revenit la fel de repede și de bine precum Kate, răvășitoare de la primele apariții după toate cele trei nașteri.

Totuși, Meghan a impresionat prin ținuta sa, fiind îmbrăcată la patru ace, cu tot cu pălărie și mănuși. Iar atunci când și-a scos mănușile închise la culoare, toată lumea a observat că poartă un nou inel, dăruit de soțul ei, prințul Harry, după ce a devenit pentru prima oară tată.

E vorba despre o bijuterie delicată, iar Meghan se poate aștepta să mai fie astfel răsplătită dacă va mai aduce pe lume copii.

Prințul Harry pare să fi preluat tradiția de la fratele său, prințul William, care i-a dăruit soției sale bijuterii de fiecare dată când a născut. Kate Middleton a primit ori inele, ori cercei.

Sursa