mamaplus

Cum să faci sex când ai doi copii în casă? Adela Popescu: ”Ne furișăm și e foarte amuzant”

-
//
23.01.2020

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și, pe deasupra, formează o familie foarte frumoasă și foarte unită. Amândoi au o carieră solidă în televiziune, iar pe deasupra sunt și părinții lui Andrei, mezinul familiei în vârstă de doar 1 an, și ai lui Alexandru, în vârstă de 3 ani jumătate.

Adela și Radu au învățat să-ți gestioneze timpul cu multă atenție, iar când prind o portiță liberă se dedică unul altuia în întregime. 

„Contactul fizic, nu neapărat sexual, este extrem de important, ajută la conectare, e nevoie, ca să nu te obișnuiești fără. Desigur, nu excludem partea sexuală. Dacă ai disponibilitate, poți să descoperi amuzamentul din asta. La un moment dat, poate deveni chiar amuzant… furișatul“. – ne-a declarat, în exclusivitate, Adela Popescu.

Ei bine, dat fiind contextul, este absolut normal să ne întrebăm când mai au timp și pentru ei, pentru momentele de intimitate în care să fie doar ei cu ei.

„Fie ieșim la masă, fie stăm acasă, după ce se culcă amândoi copiii, bem un vin și ne uităm la un serial. Nimic extraordinar, dar aceste momente de liniște sunt foarte importante și le apreciem mai mult acum. Iar pentru anul ăsta ne-am propus să evadăm măcar câteva zile undeva în Europa, doar noi“ – a dezvăluit Radu Vâlcan.