mamaplus

Cum e Ziua Îndrăgostiților atunci când ai copii mici? Gloria și Smally: ”Avem mare noroc de bunica”

-
//
14.02.2020

În familia artiștilor Gloria și Smally muzica e la loc de cinste. Cei doi formează un cuplu frumos, iar de un an și jumătate se bucură și de rodul iubirii lor – micuțul Leo. Gloria spune că abia ține pasul cu el, pentru că este plin de energie toată ziua Mai în glumă, mai în serios, Gloria zice că a făcut mușchi la mâini, pentru că băiețelul adoră să stea la mama în brațe. Cum sărbătoresc artiștii ziua de azi, află în continuare.

”Când apare copilul în familie, e cu totul altă treabă, mai ales de Valentine’s Day. Azi o așteptăm pe bunica să vină de la lucru, să-i ”înmânăm” copilul și vom merge la film. Asta e maxim ce ne putem permite de 14 februarie – fuga la cinematograf și înapoi, acasă. De obicei, când avem de gând să mergem undeva cu soțul, trebuie să întrebăm din timp dacă bunica acceptă să preia rolul de bonă. Nu se ”pupă” momentele romantice cu copilul mic. Leo se trezește foarte devreme și începe să cânte tare la pian. E veselie mare la noi, dar îl iubim nespus de mult.”, a povestit Gloria pentru mamaplus.md.

Gloria Gorceag și Vitalie Catană alias. Smally sunt împreună de 9 ani, s-au căsătorit pe 16 iulie 2017, iar fiul lor Leo are un anișor și jumătate.

mamaplus