mamaplus

Cum e Ziua Îndrăgostiților atunci când ai copii mici? Elizaveta Negru și Iulian Țurcanu: ”Nimic nu e imposibil”

-
//
14.02.2020

El este un coregraf celebru de la noi, iar ea este un manager de succes în cadrul mai multor proiecte dedicate sportului pentru copii. Iulian Țurcanu și Elizaveta Negru au deschis recent o școală de dans și la București, iar asta le răpește din timpul pe care ar trebui să-l petreacă în doi. Pentru că este mămica unor gemeni de numai 3 luni și a unei fetițe de 3 anișori, Elizaveta spune că Ziua Îndrăgostiților părea, acum câteva zile, o misiune imposibilă. Totuși, se pare că lucrurile s-au mai schimbat între timp.

 ”Noi cu Iulian suntem împreună doar 2-3 zile pe săptămână, pentru că în mare parte el se află la București, pentru a pune pe roate școala de dans de acolo. Așa s-au aranjat stelele că astăzi a trebuit de urgență să merg la București, pentru a ridica niște acte. Și uite că tocmai astăzi e Ziua Cea Mare a Dragostei! Stelele s-au aranjat bine, pentru ca noi doi să sărbătorim această zi în doi.

De când familia noastră s-a mărit esențial, timpul pentru noi doi se reduce la o cafea servită împreună! Dar astăzi se pare că vom avea parte chiar și de un mic dejun romantic aici la București, pâna când picii sunt în siguranță cu o armată de bunici grijulii! Chiar de plăcerea noastră va dura puțin, noi o vom savura la maxim!”, a povestit Elizaveta Negru pentru mamaplus.md.

Menționăm că Elizaveta Negru și Iulian Țurcanu s-au căsătorit pe 29 august 2014.

mamaplus