mamaplus

Cum a arătat Meghan Markle la botezul bebelușului Archie

-
//
08.07.2019

Fiecare membru al familiei regale are stilul său propriu, iar cel al lui Meghan Markle a fost adesea despre a face o afirmație cu ținutele ei. Pentru botezul bebelușului Archie, look-ul lui Markle nu a fost diferit: a purtat o rochie albă superbă, cu mânecile lungi, și o pălărie asortată, accesorizată cu cercei.

mamaplus

Rochia nu arată prea diferit rochia de culoare crem pe care Kate Middleton a purtat-o botezul primului său născut, dar Markle găsește mereu modalități subtile de a amesteca lucrurile, mai ales în ceea ce privește moda.

După ce Markle a purtat rochia de maternitate făcută de artistul australian Karen Gee, Markle a apărut la botezul lui Archie într-o rochie albă de tuxedo, proiectată de Grace Wales Bonner, una dintre puținii designeri de sex feminin din Marea Britanie.

mamaplus

Acest lucru ne aduce la Dior, fabrica de modă franceză care a colaborat recent cu Bonner la o colecție de croaziere. Casa a anunțat-o pe Maria Grazia Chiuri, primul director de creatie feminină, în 2016, iar Chiuri a mutat de atunci brandul într-o direcție progresivă, orientată spre feminism – cu puțin ajutor de la Markle, care a sporit desenele lui Chiuri de atunci.

Daniel Martin, make up artist-ul lui Markle, este un ambasador al brandului Dior. 

„Ea a avut întotdeauna un astfel de sentiment inerent privind stilul ei. Tot ceea ce poartă, alege singură”, a spus Martin pentru Gayle King pentru CBS.

Rochia ei este o declarație pentru unul dintre designerii săi favoriți și, fără îndoială, Markle încă onorează tradiția botezurilor regale din trecut.

Sursa