mamaplus

Cum arată Cristina Rus însărcinată? Au apărut primele imagini cu fosta membră a trupei Blondy

-
//
15.01.2020

În perioada sarcinii, cântăreața din România Cristina Rus în vârstă de 37 de ani s-a baricadat în casă, preferând să se ascundă de ochii lumii. A ieșit doar atunci când a fost strict necesar, iar imaginile obținute de paparazzi, cu solista însărcinată în luna a noua, sunt fabuloase!

mamaplus

Două zile! Atât mai are Cristina Rus până în momentul în care își va ține cel de-al treilea bebeluș în brațe. Mai exact așteaptă o fetiță, despre care a povestit într-un interviu recent.

Solista a făcut publică vestea că este însărcinată pentru a doua oară la începutul lunii septembrie, iar de atunci a spus adio vieții publice, deși tocmai își relansase cariera muzicală, în vară. Nu i-a păsat, a pus sănătatea ei și a bebelușului pe primul plan și s-a baricadat în casă, nemaifiind văzută nicăieri.

mamaplus

De altfel, din septembrie și până acum, nu a existat decât o singură imagine cu solista la începutul lunii decembrie. Atunci i-am văzut pentru prima și singura dată burtica, asta în pofida faptului că paltonul pe care îl purta o acoperea destul de bine.

Menționăm că fosta membră a trupei Blondy este căsătorită cu omul de afaceri Dragoș Bâlteanu din anul 2009. Cei doi mai au împreună doi copii, Dragoș și Cristina Maria.

mamaplus