mamaplus

Cruzime incredibilă! Un nou-născut de doar câteva zile a fost găsit abandonat pe un câmp

-
//
27.05.2020

Un bebeluș a fost găsit pe un câmp de lângă București acum câteva zile, în stop cardio-respirator. Medicii spun că era născut de câteva ore. 

Ștefan Bairam se numește bărbatul care a găsit bebelușul pe un câmp. Bărbatul, care se afla la cosit împreună cu cei doi copii ai săi, a auzit plansul copilului. În momentul în care s-a apropiat l-a văzut plin de sânge.

Cu prezență de spirit, Ștefan Bairam l-a luat de jos, l-a învelit în geaca și a sunat la 112. „Era cu burtica în sus la soare, cu capu-n jos şi cu picioarele era aşa.. Am dat geaca de pe ăsta mic jos, l-am luat în mâinişoare, am pus geaca jos, l-am învelit în geacă şi am sunat la 112 şi a trimis ambulanţa şi l-a luat”, a declarat bărbatul.

Cadrele medicale au reușit să-l readucă la viață în ultima clipă. Copilul a fost dus la Spitalul Universitar din București, în stare gravă. Era in stop cardiac și în hipotermie. Medicii l-au resuscitat și au reușit să-i salveze viața.

„A răspuns rapid la manevrele de resuscitare si stabilizare şi acum este într-o formă foarte bună, este stabilizat, a început să mănânce. Deci evoluţia este foarte bună”, a declarat Silvia Nica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență București.

Femeia care l-a adus pe lume este căutată de polițiști. Dacă i se va da de urmă, va fi cercetată pentru tentativă de omor. Copilașul este internat în Secția de Terapie Intensivă. După ce se va recupera va ajunge într-un orfelinat.