mamaplus.md

Cristina Gheiceanu va deveni mămică. Detalii despre sarcină

-
//
02.01.2019

Frumoasa bloggeriță, stabilită în Elveția alături de soțul său, a anunțat că este însărcinată. Aceasta și-a arătat burtica proeminentă tocmai la 30 săptămâni de sarcină. Fanii Cristinei au rămas șocați de această veste, deoarece până atunci bloggerița a reușit de minune să-și camufleze burtica.

mamaplus.md

“Această iarnă este una specială pentru noi și cred că vedeți de ce. Ne vom întâlni, în cele din urmă, cu copilul nostru și familia noastră va căpăta un alt sens pentru noi (...) Nu știu ce părere are Sky (câinele) despre asta, dar nu are altă alegere ... el va fi fratele cel mare”,  a scris Cristina Gheiceanu în dreptul pozei.

Prietenii virtuali i-au dat bloggeriței mai multe întrebări, iar aceasta a răspuns la unele dintre ele. Cristina a menționat că deși îi plac mai multe prenume atât de fete, cât și de băieți, încă nu a găsit unul potrivit pentru copilul ei. De asemenea, aceasta a declarat că până în săptămâna a 29-a de sarcină, burtica era mică, așa că nu i-a fost complicat s-o ascundă. Dacă în primele 3 luni de sarcină, aceasta a renunțat la vopsirea părului, la recomandarea medicului, acum o poate face din nou. Bloggerița le-a mai spus prietenilor că nu face sport, însă abia așteaptă să revină la el și că nu și-a prea schimbat meniul alimentar în timpul sarcinii.

mamaplus.md

Amintim că Cristina Gheiceanu și alesul inimii ei, Ovidiu Mendizov, s-au căsătorit în anul 2017, departe de ochii lumii, pe o plajă din Italia. Alături le-au fost doar cele mai apropiate persoane.

Sursa: Mamaplus.MD