Copiii se bucură de lumea lor la SMallDova

Copiii se bucură de lumea lor la SMallDova

-
//
16.09.2014

La Shopping MallDova copiii au lumea lor. La etajul trei puteți descoperi SMallDova, locul unde cei mici sunt răsfățați cu evenimente frumoase și distracție pe măsură.

Echipa Madagascar invită copiii pe cea mai veselă insulă a jocurilor, iar pentru a petrece momente de neuitat împreună, alegeți Rock'n'roll Bowling, cu zona special amenajată pentru cei mici.

Tot aici, Fastrakids, o mini-școală modernă pentru copii, vine cu propunerea de a îmbina utilul cu plăcutul. Dacă vreţi sa daţi o tură prin magazine sau să staţi cu prietenii la o cafea, puteţi lăsa copilul pe mâini bune. Experții de la FastTracKids au grijă ca cei mici să-și dezvolte abilitățile și cunoștintele prin joc, modalitate ideală de a învăţa, fără a se plictisi.

Iulia Popescu, reprezentantă FasTracKids:

„Avem toate weekendurile foarte pline de activități. Desfășurăm programul de bază Fastrakids, în 12 domenii, cum ar fi astronomie, comunicare, biologie. Invităm toți părinții și copiii la masterclass-uri de artă, care se desfășoară în fiecare vineri și sâmbată, de la 17:00 până la 19:00 și în fiecare duminică - de la ora 12:00 până la 13:00. Aici copiii realizează proiecte interesante din carton și alte lucruri frumoase handmade. Este mereu curios pentru copii să facă ceva cu propriile mâini, iar apoi să dăruiască aceste creaţii celor dragi.”

Părinții sunt încântați să descopere SMalldova, această oază a copilăriei, unde cei mici își găsesc oricând ocupații interesante și utile.

„Pentru copii este o alternativă foarte bună, mai ales când vremea este rea”, mărturisește Victoria, care vizitează SMallDova împreună cu toată familia. „Fiul nostru se simte aici foarte bine și e foarte independent. Și noi ne simțim bine atunci când el este activ, vesel și mulțumit.”

Nu uitați să dați o tură pe la brandurile recunoscute din lumea modei pentru copii. La SMallDova îi puteți răsfăța cu cele mai în vogă articole vestimentare de la Panda's, Kids Avenue, Tesoro Mio, Zuzu și Primigi. Iar pentru ca distractia să continue și acasă, luați cu voi cele mai bune jucarii și jocuri educative de la Mama Panda, Lulu și Educo.

Vă așteptăm cu drag în lumea copilariei, la SMallDova!

Copiii se bucură de lumea lor la SMallDova