Colorează-ți vara cu ramele SWING!

Colorează-ți vara cu ramele SWING!

-
//
23.04.2015

Ochelarii cu rame SWING îți fac vara mai colorată! Exclusiv la Oculus Prim găseşti cea mai largă colecţie, care revoluţionează piaţa de ochelari din lume. Ramele swing fabricate din materiale ECO sunt inofensive şi oferă protecţie maximă. Alege modelul care te reprezintă din gama largă de 40 de culori,  până pe 31 mai. Acum la cumpărarea unui set de ochelari Swing primești gratuit o soluție suplimentară și un șervețel pentru curățare. Setul mai conține și o husă, iar pentru cei mici - șiret și un suport - jucărie pentru ochelari, care vor deveni cu siguranță prietenul copiilor.

Colorează-ți vara cu ramele SWING!

Rodica Bîlba, medic oftalmolog, categoria superioară, Centrul Medical Oculus Prim: „Ochelarii Swing sunt recomandaţi copiilor pentru că sunt incasabili, nu provoacă alergii şi datorită flexibilităţii sunt durabili în timp. Ramele Swing  sută la sută din produse naturale sunt certificate internaţional, fapt ce reconfirmă calitatea impecabilă a ochelarilor. Aceşti ochelari pot fi purtaţi atât de copii cât şi de adulţi”.

De ce să alegi ochelarii Swing?

Rezistenţă incredibilă. Ochelarii cu rame Swing fac diferența prin rezistența la cădere, lovire, iar datorită flexibilităţii, structurii ușoare și anatomice nu afectează dezvoltarea normală a feţei copiilor.

100% inofensivi. Ramele Swing sunt sută la sută ecologice, fabricate din produse naturale, cu pigmenți ce provin din industria alimentară.

Confort maxim. Designul perfect al ramelor surprinde prin complexitatea zecilor de forme. Acestea au greutatea de numai 3,5- 5 grame.

Porţi SWING, eşti cool! Prin ochelarii cu rame SWING vezi lumea diferit. Datorită ramelor colorate sunt atractivi pentru toţi, iar atât copii cât şi adulţii  îşi doresc să îi poarte.

Colorează-ți vara cu ramele SWING!

Modelele SWING le puteți găsi la sediul central al Centrului Medical Oculus Prim, situat pe adresa  str. Alexandru cel Bun 108/1, la optica ”Optilens”, de pe str. Miron Costin 7, et.1 sau la farmacia de pe str. O. Ghibu 5.

Vedeți aici întreaga gamă de ochelari  cu rame Swing www.facebook.com/OculusPrim