mamaplus

Clipe grele pentru Radu Sîrbu: ”Mi-am dus copilul de urgență la spital. Avea febra 40!”

-
//
20.03.2020

Familia fostului membru al trupei O-Zone s-a izolat la domiciliu, iar prin intermediul unei conferințe video, atât artistul, cât și soția sa au vorbit despre episodul nefast prin care au trecut recent.

În plină pandemie de coronavirus, micuțul lui Radu Sîrbu a trecut printr-o situație extrem de complicată. Băiețelul a făcut febră 40, fără să nu prezinte niciun alt simptom specific COVID-19, dar pentru a se asigura că nu este vorba de nimic mai grav, artistul și soția sa au chemat ambulanța acasă.

Pentru că a fost nevoie de investigații mai amănunțite, cei trei au plecat de urgență la spital, unde cel mic a fost diagnosticat cu enteroviroză, fapt pentru care i s-a oferit un tratament pe care să îl urmeze timp de două zile.

„Statul în casă este mult mai complicat decât ne-am dorit, pentru că este greu să le explici unor copii de ce nu pot ieși afară.  Dar am trecut cu brio peste primele zile, până am avut un episod de febră, așa din senin, fără niciun alt simptom. Am chemat ambulanța. La spitalele pentru copii nu se fac acele teste.

Nu aveam de gând să mergem la un spital cu 40 febră, dar voiam să spun că dacă prezenta toate simptomele, tot nu putea să facă acel test. Diagnosticul a fost o enteroviroză. A fost greu, pentru că erau foarte mulți copii bolnavi.” a spus soția lui Radu Sîrbu.