mamaplus

În Chișinău au fost inaugurate două terenuri de minifotbal

-
//
20.06.2019

În Capitală au fost astăzi inaugurate două terenuri de minifotbal, care se află pe str. Academiei, 9/1 și, respectiv, bd. Cuza-Vodă, 45/2.

mamaplus

Terenurile sunt amplasate în preajma blocurilor de locuinţe din cartierul Telecentru și sectorul Botanica și au fost reabilitate prin intermediul Proiectului municipal de amenajare a terenurilor sportive, pentru anul 2019.

Primarul de Chișinău a precizat că noile spații pentru sport vor putea fi utilizate de toți locuitorii blocurilor din preajmă, pentru întremarea sănătății, precum și pentru socializarea între vecini, prin intermediul sportului. De asemenea, pe durata vacanței de vară, aici se vor juca copiii de la centrele comunitare din oraș.

Terenurile reabilitate sunt finisate cu gazon artificial multisport sau suprafață moale solidă. Au împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici și panouri de gard zincat, precum și instalații de iluminat nocturn.  

Acestea sunt prevăzute pentru minifotbal și baschet, dar pot fi utilizate și pentru jocul de volei, la amplasarea unei plase.

Sursa: noi.md