mamaplus

Celine Dion riscă probleme mari de sănătate din cauza obsesiei de a slăbi peste măsură

-
//
31.03.2020

Cântăreaţa Celine Dion, în vârstă de 51 de an,i riscă să i se atrofieze muşchii din jurul inimii şi să facă insuficienţă cardiacă, pentru că a slăbit excesiv în ultima vreme.

Un medic specialist, care a consultat-o recent a pus-o în gardă privitor la acest pericol. Vedeta a ajuns un schelet ambulant după moartea soţului ei, René Angélil, în ianuarie 2016, la 73 de ani.

Nu mănâncă mai nimic, de frică să nu se îngraşe. Modelul ei e actriţa Charlize Theron şi vrea să rămână slabă, precum aceasta.

Din această cauză, Celine s-a îmbolnăvit grav, nu demult, şi chiar a trebuit să fie testată pentru coronavirus. Din fericire, testul a ieşit negativ, dar abia s-a recuperat după o răceală extrem de severă. Asta din cauza faptului că organismul ei e foarte slăbit.

mamaplus

În urmă cu doi ani, cântăreaţa a fost operată în secret din cauza unei afecţiuni a urechii interne. Avea tulburări auditive, din cauza cărora nu mai putea să cânte bine.

Celine Dion a fost măritată cu Rene Angelil din 1994  până în 2016. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, Rene-Charles (19 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson, de 9 ani.