mamaplus

Celebrul model plus-size, Ashley Graham, a făcut un anunț emoționant!

-
//
15.08.2019

Modelul plus-size Ashley Graham a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată la 31 de ani. Anunțul l-a făcut pe instagram chiar în ziua în care ea și soțul ei, Justin Ervin, sărbătoreau nouă ani de căsătorie.

„Acum nouă ani azi m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai grozavă aventură alături de persoana mea preferată.Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o FAMILIE ÎN CREȘTERE. Aniversare fericită, Justin. Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă”, a scris Ashley pe Instagram.

Mai mult, Justin Ervin, de profesie regizor, a publicat o sonogramă, alături de două fotografii mai vechi ale cuplului. Lângă acestea, producătorul a scris: „Pentru iubirea și inspirația mea de zi cu zi. Aniversare fericită, Ashley! Acești nouă ani au trecut asemeni unei vieți. Asta probabil pentru că viața mea a început odată cu momentul în care te-am cunoscut. Acum că ne-am făcut o viață împreună, hai să dăm viață împreună. Te iubesc, ne iubesc. Ne iubesc pe toți, a scris acesta.

Ashley și Justin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani.

Sursa