mamaplus

Cele mai originale cadouri primite de vedetele autohtone de Ziua Îndrăgostiților

-
//
13.02.2019

În luna iubirii, le-am provocat pe vedetele de-acasă să răscolească printre amintiri și să ne spună care a fost cel mai inedit cadou primit de Ziua Îndrăgostiților.

mamaplus

Diana Voevuțki

"Cel mai original (dar și scump sufletului) cadou a fost un inel pe care viitorul soț l-a făcut dintr-o sârmă și o piatră furată de pe o rochie din atelierul meu. Pe lângă asta, a desenat un cuplu îndrăgostit (așa cum a putut el mai bine), desen pe care l-a lăsat lângă un imens buchet, pe care mândru stătea cocoțat acel inel. Am fost surprinsă de originalitatea lui or, atunci eram la început de cale, și nu aveam bani, căci pe toți îi investisem în afacere. Acum, deși primesc de la el cadouri scumpe, nimic nu se compară cu acel inel minunat creat cu atâta suflet."

mamaplus

Diana Ballerini

“Acum 5 ani, soțul meu a comandat o cutie cu jucării de la sexshop prin poștă și eu eram preocupată dacă ajung acasă și le deschide soacra mea. Nu am dormit toată noaptea.”

mamaplus

Garry Cozma

“Cel mai original cadou pe care l-am primit de Ziua Îndrăgostiților a fost chiar un metronom. Deși persoana care mi-a făcut cadoul era doar o prietenă și nu aveam o relație, aceasta a spus că respectă dragostea mea față de muzică și că metronomul mă va ajuta să devin un muzician bun.”

mamaplus

Adriana Arnaut

“Eram studentă și chiar în timpul orelor mi-au fost livrați 101 trandafiri. Erau de la un admirator secret. Da, a fost frumos, dar trist pentru băiat, pentru că nu a avut reciprocitate.”

mamaplus

Victor Nofit

“Nu pot să spun că am avut parte de surprize inedite la astfel de sărbători. Încerc să le trec mai ușor și să nu le dau prea mare importanță. Însă, mă străduiesc să ies cu soția într-un local și să ne acordăm timp doar nouă.

De exemplu, anul trecut de Sfântul Valentin am comandat o masă într-un local și am petrecut 2 ore doar noi. Un prieten ne-a întrebat: ce mai aveți de discutat în doi două ore după 17 ani de căsătorie? Multe avem…”

mamaplus

Mihaela Tabură

„Desigur că 14 februarie e o zi în care fiecare dorește să felicite pe cineva, dar trebuie să ai pe cineva anume. Anul trecut, de exemplu, am primit un parfum, pe care mi-l doream foarte tare. Fiind logodită pe-atunci, am fost bucuroasă de atenția omului drag. Însă, noi de obicei nu mergem pe tradiția că ar trebui neapărat să ne facem cadouri în zile de sărbătoare. Când primești ceva într-o zi obișnuită, e mult mai plăcut, cred eu.”

mamaplus

Lenuța Gheorghiță

“Pentru mine și familia mea, această sărbătoare înseamnă mult, pentru că acum 10 ani, pe 14 februarie, am fost cerută în căsătorie.

Nu a fost cu un inel în mână, așa cum știm și ne dorim toate fetele, dar cu un telefon mobil de ultimă generație. Acum am rămas doar cu o amintire haioasă!”

mamaplus

Tatiana Heghea

“Cred că cele mai haioase cadouri de Ziua Îndrăgostiților erau în clasele liceale și gimnaziale, atunci eram năstrușnici și micile atenții câștigau prin originalitate și regie deosebită. Acele felicitări, realizate manual, cred că au cea mai mare energie și recunoștință. E avantajos că acum ni se oferă totul de-a gata și parcă nici așa nu reușim uneori... Pentru noi, deja cea mai mare nebunie e să ne furăm câte un sărut unul celuilalt în taină și să fim prinși în flagrant de către Regina-Raluca. Am conștientizat cu soțul că e timpul să revenim la biletele de dragoste, cât încă Raluca nu poate citi, că gesturile de afecțiune reciprocă și nevinovatele săruturi sunt taxate de către ea cu priviri foarte interesante.”

 

mamaplus