mamaplus

Ce surprize ne pregătește vremea în această săptămână. Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

-
//
27.04.2020

Vreme frumoasă la început de săptămână! Soarele va străluci pe cer, ridicând mercurul termometrelor până la 21..23 de grade Celsius. Presiunea atmosferică este normală, iar vântul va sufla vioi, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă.

Maximele termice ale aerului vor fi astăzi de 15..18 grade Celsius în nord, 16..19 grade în centru și, tradițional, cu vreo două-trei grade mai ridicate în sud: 18..20 de grade.

Meteorologii prevăd pe parcursul zilei cer parțial acoperit de nori și un Soare darnic. Viteza vântului va atinge 2-7 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi normală.

În noaptea spre marți, se va răci simțitor, până la minime de 3 grade în nord și 5 grade în sud.

Marți se vor înregistra maxime termice cu vreo 3 grade mai mari: se va încălzi până la 21 de grade în nord și 23 de grade în sud, pentru că Soarele se va arăta cu generozitate de după nori pe la amiază.

În noaptea spre miercuri, minimele nu vor coborî mai jos de 7 grade în nord și 9 grade în sud.  

S-ar putea să avem câteva zile cu ploi, începând de joi, 30 aprilie. Urmează să vedem astăzi dacă meteorologii își vor confirma prognoza.

Vremea a fost foarte secetoasă o perioadă îndelungată și orice ploaie este un motiv de bucurie pentru agricultori și natură.